Homestyling

Säg JA till homestyling!

En stylad bostad ger…
…mer spekulanter…
…vilket kan ge fler budgivare…
…och ett högre slutpris!

Första intrycket är avgörande vid en bostadsförsäljning. Att skapa inbjudande och fräscha rumsmiljöer är därför a och o för att nå ut till en så bred kundgrupp som möjligt. Undersökningar visar på att investera i en bra homestyling lockar fler spekulanter till visningarna, vilket kan ge fler budgivare och ett högre slutpris.

Kostnaden för homestyling är dessutom avdragsgill och tas upp under “Utgifter för avyttring” på Skatteverkets blankett K6/K5.

Med andra ord borde homestyling vara en självklarhet!

 

Vi skapar de estetiska förutsättningarna till en lyckad bostadsförsäljning.

Konsultation

För dig som vill ha tips på vad som kan göras för att lyfta bostadens potential inför fotografering och visning. Vi ger förslag på vad som kan plockas bort, läggas till eller flyttas på för att lyfta fram det bästa i just din bostad. Under konsultationen antecknar du själv och utför sedan åtgärderna.

Liten homestyling

För dig som har ett fullt möblerat hem och önskar hjälp med att piffa till det på bästa sätt inför fotograferingen. Vi stylar med befintlig inredning, ställer i ordning varje rum samt placerar ut färska blommor.

Mellan homestyling

För dig som önskar hjälp med att sammanställa lite i det ena rummet och mycket i det andra på bästa sätt inför fotograferingen. Vi stylar och kompletterar befintlig inredning med textilier, sängkläder, inredningsdetaljer samt placerar ut färska örter & blommor.

Stor homestyling

För dig som önskar hjälp med omfattande delar av hemmet inför fotografering och visning samt vill lyfta fram din bostads högsta potential och på så vis locka så många spekulanter som möjligt till visningen. Vi stylar med textilier, sängkläder, gardiner, tavlor, armaturer, inredningsdetaljer, färska örter & blommor samt eventuella möbler. Vi tar även emot fotografen och finns på plats för att få så bra bilder som möjligt. I detta paketet ingår även vår tjänst ‘Komplettering inför visning’.

Komplettering inför visning

För dig som har köpt en av våra tjänster ‘liten, mellan eller stor homestyling’ och önskar hjälp med att sammanställa bostaden inför visning. Vi efterliknar den styling som vi har utfört så gott det går samt placerar ut nya örter & blommor.

Kontakta oss så skapar vi de estetiska förutsättningarna till en lyckad bostadsförsäljning!